Autor Wątek: Porady  (Przeczytany 1995 razy)

0 Użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline knrdk

• Administrator
  • Reputacja 55
    • Gothic Home
Porady
« : Marzec 31, 2007, 08:38:46 »
Porady Gothic 2 Noc Kruka

Temat służy do zamieszczania własnych porad do gry Gothic. Porady mogą dotyczyć np. sposobów na zdobycie doświadczenia, siły, pieniędzy, rudy, broni, a także wszystkich innych zagadnień związanych z Gothic 2 Noc Kruka.

Przy pisaniu porad bardzo proszę o przestrzeganie zasad Polskiej ortografii. Jeśli mamy z tym problem post przed wysłaniem można sprawdzić np. na stronie: http://ortografia.pl/index.php

Ten temat nie służy do dyskusji !! A do zamieszczania porad, bardzo proszę tego przestrzegać.
W sprawach związanych z serwisem proszę o kontakt za pomocą PW

Offline bimberek16

• Only God Can Judge Me...
  • Rycerz
  • Reputacja 40
  • I Love Gothic And....Dragon Ball :D
Odp: Porady
« Odpowiedź #1 : Luty 23, 2008, 03:22:29 »
Ja mam dla was dobrą rzecz na kase przejdę do rzeczy:

W kanionie w którejś kopalni znajduje się księga Francisa zabieramy ją dajemy ją Franicsowi on daje nam 500 sztuk złota zabijamy go ale nie dobijamy ;p zabieramy księgę i znów mu dajemy no i tak wkółko :)

Only God Can Judge Me

Offline Beilareth

• Mistrz cechu
  • Reputacja 8
  • Bo to Bronx, to Bronx, inaczej Jerzyce!
« Odpowiedź #2 : Luty 28, 2008, 10:28:47 »
gdy idziemy z piratami do kanionu wybic brzytwiaku bierzemy pojedzynczo i za obozem pobijamy kazdego i okradamy go mozna zarobic niezla fortunke i duzo expa

Offline kael1992

• Strażnik
  • Reputacja 8
  • cyt."Na Pohybel Skur***ynom!" Chrzest Ognia
« Odpowiedź #3 : Lipiec 15, 2008, 11:25:53 »
Nie zastanawiacje się nad wydaniem PN na języki budowniczych(ja z początku nie chciałem się ich uczyć,było mi szkoda PN) ale się opłaca,opłaca się jak chol*ra!!!!!

Offline qbaa

• Nieustraszony pogromca wszystkiego
  • Junior Admin
  • Reputacja 48
  • The Big Champion of Sausage Quiz Master Forever!
    • Mój gramsajt
« Odpowiedź #4 : Lipiec 15, 2008, 01:58:06 »
Jeśli zostałeś czeladnikiem u Harada, to poszukaj w obozie bandytów faceta imieniem Huno. Kup od niego ostrza (nie surową stal, nie gotowe miecze, przedmiot o nazwie "ostrze"). Wyjdź z menu handlu. Obróć się wokół własnej osi. Okaże się, że nawet jeśli wykupiłeś od niego wszystkie ostrza, wciąż będzie miał je na składzie. Powtarzaj tę sztuczkę ile wlezie, a potem zrób z tych wszystkioch ostrzy miecze i opchnij Haradowi. Można na tym zarobić KUPĘ kasy. 
<- to miał być avatar, ale 60 kb za duży...

Offline prezi

• Myśliwy
  • Reputacja 3
« Odpowiedź #5 : Sierpień 02, 2008, 06:23:04 »
W drodze do obozu piratów rąbie drewno jakiś pirat.Nad nim jest skała można na nią wejść.Wchodzisz i idziesz,skaczesz z wysokości i zdobywasz trochę expa.

Offline ramon

• Farmer
  • **
  • Reputacja 3
« Odpowiedź #6 : Wrzesień 22, 2009, 01:50:12 »
Gdy zaczynasz gre u Xardasa zapewne zabierasz pas siły załóż go i zdejmij i tak kilka razy , zobacz na statystyki a będziesz miał o wiele wiecej siły tak samo jest z zręcznością.

Offline bimberek16

• Only God Can Judge Me...
  • Rycerz
  • Reputacja 40
  • I Love Gothic And....Dragon Ball :D
« Odpowiedź #7 : Wrzesień 22, 2009, 02:56:33 »
ramon tak się dzieje tylko przez to że masz wpisane B>MARVIN>B bez tego to nie działa ... czyli wlicza się to do cheatów :D

Only God Can Judge Me