Forum Gothic Home
Lipiec 06, 2008, 08:55:18 pm *
Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj.
Czy dotarł do Ciebie email aktywacyjny?

Zaloguj się podając nazwę użytkownika, hasło i długość sesji
Aktualności: Witaj na Forum Gothic Home ! Zachęcamy do rejestracji.

Strona główna   Pomoc Zaloguj się Rejestracja  
Strony: [1]
  Drukuj  
Autor Wątek: Dodatek do Gothic 3!  (Przeczytany 468 razy)
0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
Medivth
Czeladnik

Reputacja 7

: Kwiecień 15, 2008, 09:31:46 pm »

Ja oficjalnie poinformowano na Forum Joowood trwają prace nad dodatkiem do Gothic 3. Dodatek ma nosić tytuł Forsaken Gods, czyli Zapomnieni Bogowie. Na razie twórcy nie udostępnili szczegółowych informacji na temat fabuły gry. Wydanie dodatku planowane jest na 4 kwartał 2008.
Co o tym sądzicie?

Przede wszystkim cieszę się, że będziemy mieli okazję (może) zagrać jeszcze w tym roku.

Szczególnie ciekawi mnie podtytuł, Forkens Gods. Wygląda na to, że będziemy mieli okazję dowiedzieć się czegoś o innych Bogach, nie tylko o dotychczasowych trzech Bóstwach. Dotychczas wystarczali mi Innos, Beliar i Adanos, nawet przez myśl mi nie przeszło, że będę inne Bóstwa (no, z początku jeszcze myślałem, że Śniący jest Bogiem, jak zapewne każdy, kto rozpoczął swoją przygodę z grą od Gothic od pierwszej części).

No i jeszcze, będziemy sterować Bezimiennym. Można to nazwać takim pożegnaniem, gdyż jak już każdy wie, w czwartej odsłonie nie będziemy mieli okazję nim zwiedzać świata (ba... nie będzie go w ogóle).

Piranha Bytes? Myślę, że to właśnie tej firmie powinni powierzyć pracę nad tym projektem. To także ich 'pożegnanie' z serią Gothic, należy im się, Grin

Na niektórych forach spotkałem się z postami, że niby mają być inne rasy - elf, nocny elf, etc. Ja sam byłbym przeciw temu, Gothic jako jedna z niewielu gier nie posiada takich ras, już się do tego przyzwyczaiłem. I nie mam zamiaru się odzwyczajać, grać z jakimiś elfami. Niech zostanę ludzie i orkowie, to mi w zupełności wystarcza.

Pozdrawiam, Medivth

Nie pragnij wiedzieć wszystkiego, abyś we wszystkim nie był nieudacznikiem.
bimberek16
Strażnik

Reputacja 11

Odpowiedz #1 : Kwiecień 15, 2008, 09:56:16 pm »

Popieram cię co do tego zeby zostali tylko ludzie i orkowie ale fajnie ze bedzie dodatek ja słyszałem o jakimś dodatku do G3 który się zwał Świątynia Adanosa ale ten dodatek może byc baaaaardzo ciekawy mapalony

bury zenek
Farmer
**

Reputacja -2

Odpowiedz #2 : Maj 19, 2008, 08:22:37 am »

Ja osobiście jestem za elfami ponieważ mają one znać historie bezimiennego sprzed gothica1 do kolonii
piotrek918
Mistrz cechu

Reputacja 3

Odpowiedz #3 : Czerwiec 21, 2008, 02:16:14 pm »

No i jeszcze, będziemy sterować Bezimiennym. Można to nazwać takim pożegnaniem, gdyż jak już każdy wie, w czwartej odsłonie nie będziemy mieli okazję nim zwiedzać świata (ba... nie będzie go w ogóle).

czemu ??

to [you] jest bezim
Medivth
Czeladnik

Reputacja 7

Odpowiedz #4 : Czerwiec 22, 2008, 02:34:33 pm »

Bo tak powiedziało JoWood/Spellbound.

Ja osobiście jestem za elfami ponieważ mają one znać historie bezimiennego sprzed gothica1 do kolonii
Gothic to nie Zapomniane Krainy - spośród inncyh gier RPG wyróżnia go właśnie m.in. to, że nie występują w nim takie rasy, jak elfy, krasnoludy, wampiry, etc.

Nie pragnij wiedzieć wszystkiego, abyś we wszystkim nie był nieudacznikiem.
Ultather
Myśliwy

Reputacja 0

Jesetem wSrud was

Odpowiedz #5 : Czerwiec 26, 2008, 04:21:53 pm »

Nie no to troche śmieszne  ze będom jakieś elfy czy czy coś bo jak zacznie sie grac w gothica  z dodatkiem 3 to nagle  dowiemy  że tu jakieś  elfy żyją a w poprzednich cześćiach  nie yło czegoś takiego.
Strony: [1]
  Drukuj  

Skocz do: