Autor Wątek: jak zadawac ciosy  (Przeczytany 329 razy)

Offline aldi7x

• Obywatel
  • *
  • Reputacja 0
jak zadawac ciosy
« : Lipiec 07, 2009, 05:51:22 »
Siema jestem nowy probowalem szukac ale nie znalazlem otoz mam problem. W grze o ile pamietam ciosy zadaje sie myszka a u mnie to jakos nie wychodzi nie widze w ogole kursora na ekranie nie wiem czy ma byc i ciosy wychodza bardzo rzadko,czy to z winy myszki ? acha i czy ciosy mozna zadawac inaczej niz myszka.Pytanie jest takie jak sie zadaje ciosy(wiem ze ma byc spacja) czy jest to prawy przycisk myszki i jezeli tak to dlaczego u mnie to nie dziala i czy mozna jakimis klawiszami zadawac ?
Wielkie dzieki za pomoc

Edit :sorka za tak banalne pytanie poszukalem troszke i znalazlem trzeba rownoczesnie naciskac mysz i klawisz przod lub bok ,post mozna wywalic sory za zasmiecanie
« Ostatnia zmiana: Lipiec 07, 2009, 06:55:34 wysłana przez aldi7x »

Offline Milten magik

• Największy z Arcymagów
  • Mistrz cechu
  • Reputacja 0
  • Uważaj bo cię zastrzelę tym coltem z avatara :)
Odp: jak zadawac ciosy
« Odpowiedź #1 : Sierpień 18, 2009, 06:17:14 »
Jak jest nad kolesiem jego imię musisz przytrzymywać LPM(Lewy Przycisk Myszki) i strzałkę w górę po zakończeniu jednego ciosu ale możesz też ctrl+strzałka w górę
Innos głosi szczerą prawdę a Vatras,ściemnia by zarobić na chleb u Coragon'a
Sorry,że piszę w tematach w,których od ponad 60 dni nie pisano,ale tutaj prawie każdy z tych tematów tak ma,a ja chcę się wypowiedzieć na temat Gothic'a

<font face="tahoma" size="5" color="#00AAFF">Nie naciskaj tutaj!</font>
Naciśnij spodoba ci się.

<font face="tahoma" size="5" color="#00AAFF">

Offline Biartex

• Farmer
  • **
  • Reputacja 0
Odp: jak zadawac ciosy
« Odpowiedź #2 : Lipiec 03, 2010, 08:31:08 »
przytrzymaj LPM (lewy przycisk myszki) i naciskaj W , A , D (zależy, czy masz domyślne ustawienia) ..  ale pamiętaj: jak masz broń dwuręczną to nie naciskaj szybko, bo nie wyjdzie ci cios....
....................................... ................... No co tak się gapisz?! Tylko kropki robię! ....................................... ......