Autor Wątek: Problem  (Przeczytany 1151 razy)

0 Użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Freek pl

• Obywatel
  • *
  • Reputacja 0
Problem
« : Maj 13, 2007, 04:35:45 »
zadanie oko inosa to tak oko inosa zostalo znisczone oprawka pekla i klejnot stracil swoja moc.Oprawke naprawilem znaczy benet ten kowal naprawil powiedzialem o tym watrasowi on poszedl do slonecznego kregu ale powiedizal ze zeby naprawic oko inosa potrzebni bendea mu jescze xardas i pyrokar pyrokar nie chcial sie zgodzic pracowac z xardasem poniewarz mu nie ufał ale xardas dal mi klucz do skryni w której byla ksiega która przekonala pyrokara i ten tez poszedl do slonecznego kregu ale problem w tym ze xardas siedzi w swojej wierzy niegdzie nie idzie a jak chcem z nim pogdac to nie moge bo pisze koniec co mam  zrobic?Prosze pomuzcie to dla m,nie warzne:(:(:(:(

----

aha to jest gothic 2 mam nadzieje ze ktos sie zna na gothic 2 pozdro

//edit - złączenie wypowiedzi, przeniesienie tematu- Konrad
Nie pisz posta pod postem !!
Sprawdzaj błędy ortograficzne przez opublikowaniem wypowiedzi
« Ostatnia zmiana: Maj 13, 2007, 06:34:27 wysłana przez knrdk »

Offline knrdk

• Administrator
  • Reputacja 55
    • Gothic Home
Odp: Problem
« Odpowiedź #1 : Maj 13, 2007, 06:33:50 »
Grasz magiem czy strażnikiem/najemnikiem ? Jeśli najemnikiem lub strażnikiem to musisz pójść do Hagena/Benneta wtedy oni cię awansują i Xardas wyruszy do Słonecznego Kręgu.
W sprawach związanych z serwisem proszę o kontakt za pomocą PW

Offline Freek pl

• Obywatel
  • *
  • Reputacja 0
« Odpowiedź #2 : Maj 13, 2007, 08:52:42 »
gram straznikiem gadałem z hagenem ale jedyne pytanie jakie mogę mu zadać to "jak sytuacja" a on coś tam gada ze musi wysłać ekspedycje i tyle :(
skoro juestes online zależało by mi żebyś odpisał jeszcze dziś, no chyba ze nie możesz ale jak byś mógł to bardzo bym cię prosił.
Aha i jeszcze coś skoro już tu jestem mam jeszcze taki kłopot ze gram od 15minut do 30min i mi sie gra wiesza i wyłącza i muszę kompa resetować.jeli wiesz o co może chodzić to proszę napisz o tym równierz.
« Ostatnia zmiana: Maj 13, 2007, 09:07:08 wysłana przez Freek pl »

Offline knrdk

• Administrator
  • Reputacja 55
    • Gothic Home
« Odpowiedź #3 : Maj 14, 2007, 05:43:36 »
Napisz jaki masz komputer, jaki system operacyjny, sterowniki.

Być może masz jakiegoś buga w grze, ale niech się jeszcze inni wypowiedzą.

I jeszcze jedno, wulgaryzmów na forum nie tolerujemy, a twojego tematu nikt nie usunął tylko przeniósł do odpowiedniego działu !!

Offline Freek pl

• Obywatel
  • *
  • Reputacja 0
« Odpowiedź #4 : Maj 14, 2007, 12:35:10 »
Wiem skasowałem ten temat z wylgaryzmami i przepraszam.napisze jaki mam komputer tylko muszę sprawdzić.Jeszcze  raz przepraszam pozdro for all

Offline dori@n

• Obywatel
  • *
  • Reputacja 0
« Odpowiedź #5 : Lipiec 08, 2007, 11:42:43 »
kto nalezy do gildi zlodzieji ktoryh musis zlapac bo andre ci tak kaze pomoscie  i z gury dzienkuje

Offline knrdk

• Administrator
  • Reputacja 55
    • Gothic Home
« Odpowiedź #6 : Lipiec 08, 2007, 03:32:50 »
W mieście portowym idziesz w kierunku przeciwnym do statku paladynów gdy dojdziesz do skały wskakujesz do wody i tak są podziemne korytarze gdzie swoją siedzibę ma gildia złodziei.

Sory że tak trochę niedokładnie, ale dawno grałem w Gothic'a 2

Offline BarteeX

• Farmer
  • **
  • Reputacja -2
« Odpowiedź #7 : Lipiec 10, 2007, 01:19:01 »
Ale żeby dostać się do kanałów musisz mieć klucz który posiada Akil czy jak mu tam !

Offline cycu814

• Farmer
  • **
  • Reputacja 0
« Odpowiedź #8 : Maj 07, 2009, 04:43:41 »
Attila ma klucz.Ale najpierw, muszisz " wsypać " tego handlarza rybami (po odnalezieniu wiadowości w rybie) / Rengaru / Canthara.

Offline Milten magik

• Największy z Arcymagów
  • Mistrz cechu
  • Reputacja 0
  • Uważaj bo cię zastrzelę tym coltem z avatara :)
« Odpowiedź #9 : Sierpień 18, 2009, 06:47:04 »
1.Nie Canthara tylko Nagura.
2.Jak kogo wsypać:
Renagaru:Idziemy do kupca jory na targowisku i rozmawiamy z nim on powie o tym że go okradziono bierzemy misję znajdujemy Rengaru gadamy z nim o tym on ucieka my go gonimy jak się zatrzymuje za koszarami każemy mu oddać złoto jeszcze raz go zagadujemy mówimy że go wsypiemy u Andre idziemy do niego mówimy mu o tym i już można jeszce oddać złoto Jorze
Nagur: jest on w knajpie w porcie ale zanim do niego pójdziemy trzeba pomówić z Kardif'em pytamy się go o robotę bez przerwy jak już się skończy idziemy do Nagura on nas wysyła do Baltrama(jest na targowisku) zatrudniamy się u niego idziemy na farmę Akila pomagamy mu z najemnikami on nam daje paczkę idziemy do Andre mówimy mu że Nagur zabił pierwszego posłańa Baltrama oddajemy paczkę Baltramowi
Halvor:jak jesteśmy na farmie Akila to idziemy ścieżką do lasu za jego domem i gdzieś tam po lewej jest jaskinia a w niej bandyci zabijamy ich przeszukujemy wszystko znajdziemy "dziwną rybę" czy coś takiego otwieramy ją mamy list czytamy go idziemy do Halvor'a i mu mówimy pokazujemy list i rozwijamy rozmowę tak żeby móc go wpakować za kratki oczywiście można z całą trójką współpracować nieważne czy ich wsadzimy czy nie Attila i tak się pojawi po wsadzeniu/umowie z jednym z nich idziemy do knajpy w porcie i Kardif nas zagaduje że za sklepem Halvor'a czeka na nas koleś jeśli wpakowaliśmy do więzienia kolesi będziemy musieli z nim walczyć jeśli jesteśmy w zmowie z jednym z nich da nam klucz bez walki i idzemy do kanałów i dalej można się domyślić
Innos głosi szczerą prawdę a Vatras,ściemnia by zarobić na chleb u Coragon'a
Sorry,że piszę w tematach w,których od ponad 60 dni nie pisano,ale tutaj prawie każdy z tych tematów tak ma,a ja chcę się wypowiedzieć na temat Gothic'a

<font face="tahoma" size="5" color="#00AAFF">Nie naciskaj tutaj!</font>
Naciśnij spodoba ci się.

<font face="tahoma" size="5" color="#00AAFF">