Autor Wątek: Spolszczenie - NIC nie pomaga....  (Przeczytany 277 razy)

0 Użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Wizzardius

• Obywatel
  • *
  • Reputacja 0
Spolszczenie - NIC nie pomaga....
« : Luty 20, 2010, 12:21:36 »
PRobowałem juz 2 spolszczenia... to które jest na tym forum w temacie na górze "Spolszczenie krok po kroku" i tego które jest na portalu... I ANI TO ANI TO NIE DZIAŁA.

Zawsze sie zatrzymuje w punkcie jak trzeba  "Usunąć plik stringtable.bin". JA tego pliku po PROSTU NIE MAM! Nigdzie! A po ominięciu tego punktu jak później włącze gre to nie ma nawet napisów eng....

PROSZE was pomóżcie mi. Ja chce zagrać w G3 pl....

PS. Wlazczalem gre, pominałem filmik i zapisałem stan gry.
« Ostatnia zmiana: Luty 20, 2010, 12:37:08 wysłana przez Wizzardius »

Offline Erano

• Obywatel
  • *
  • Reputacja 0
Odp: Spolszczenie - NIC nie pomaga....
« Odpowiedź #1 : Luty 24, 2010, 03:31:22 »
Podpisuję się pod tym, mam dokładnie ten sam problem... Nie mogę znaleźć tego pliku, a kiedy włączam grę nie ma menu, w grze nie ma tekstu ani dialogów... WTF? Czy to, że mam edycję rozszerzoną coś zmienia?

Offline bobokimax

• Farmer
  • **
  • Reputacja 1
Odp: Spolszczenie - NIC nie pomaga....
« Odpowiedź #2 : Marzec 18, 2010, 06:24:28 »
witam
stringtable.bin
znajduje się w Pliku   Projects_compiled.pak

"W folderze Data który znajduje się w głównym katalogu gry, tworzymy folder Projects_compiled. Uruchamiamy teraz program G3Eplorer, naciskamy Ctrl+O, wskazujemy plik Projects_compiled.pak, który znajduje się w folderze Data. Czekamy kilka sekund, aż zobaczymy drzewo folderów, w lewej części okna programu. Naciskamy Ctrl+A, wskazujemy wcześniej utworzony folder Projects_compiled i naciskamy "OK". Po zakończeniu operacji, możemy zamknąć program. Usuwamy plik Projects_compiled.pak, z folderu Data."

Do poradnika wstawię jeszcze plik projects_compiled już gotowy. Jak by komuś chciało się ściągać.
Tylko jak mi się uda wysłać na stronkę.
Bo jak nie to nie wstawię.